Mød en konsulent

Kim Kammer, konsulent siden 2008

Jeg har været ansat i CAFA siden 2008. Jeg blev uddannet socialpædagog i 1998 og har altid arbejdet indenfor det socialfaglige felt. I mange år som pædagog på en døgninstitution og senere i en periode på en specialskole i København.

Hvordan er det at være konsulent i CAFA

Nogle af de elementer jeg som konsulent sætter størst pris på hos CAFA er den høje faglighed, samt den fleksibilitet der er i arbejdet. I CAFA løser vi mange forskellige opgaver fra familieplejesager, kontaktpersonsopgaver, samvær, forældreevneundersøgelser og støtteopgaver. Dette brede spændingsfelt af opgaver er en af flere årsager til hvorfor det er spændende at arbejde hos CAFA.

Hvordan holder du dig opdateret om udviklingen på børne- og ungeområdet?

Sideløbende som konsulent har jeg haft flere kursusforløb omkring diagnosen ADHD, hvordan man kan arbejde med børn og familier omkring det. Derudover har jeg en basisuddannelse indenfor systemisk og narrativ praksis og en efteruddannelse som koordinator i forhold til unge som er idømt en ungdomssanktion.

Hvad er det bedste ved dit arbejde?

Jeg trives blandt den store forskellighed, der er i opgaverne hos CAFA, da de også stiller krav til mig som konsulent i at gribe opgaven an med nysgerrighed og interesse for hvad der på spil.

Kim-Krammer